Da Appy Place – Content marketing för affärsnätverk

Webbplats till affärsnätverk och kontorshotell

Jag kom upp med idén hösten 2014 att vi som arbetar tillsammans och som nätverkar i nära samarbete borde skapa en gemensam plats. En plats där vi kan arbeta tillsammans, boosta varandra, dricka gott kaffe tillsammans och introducera varandra för värdefulla kontakt. 1 september 2o15 slog vi officiellt upp portarna för Da Appy Place. Stort tack till David Griff på Da Appy Place för att han såg potentialen i min vision och plockade fram all sin kraft, hela sitt kontaktnät och en massa verktyg.

Medlemsantalet har stadigt vuxigt med fler än två i månaden och det har startats ett tiotal bolag till följd av kontakter som knutits på Sankt Eriksgatan 97. Det här är ett ställe full av mys, positiv energi, affärer, härliga människor och massor av inspiration.

Med den här webben fick vi mer eller mindre fria händer och det innebär också att det är som en liten baby som vi fortfarande karvar med så fort tillfälle ges. De underbara bilderna är tagna av Ewa Malmsten, Fotof’ralla som har en enanstående förmåga att fånga in budskap och stämning och på så sätt bygga varumärken med hjälp av sina bilder.

Aiorema arbetar kontinuerligt med innehållsstrategi, Social medie-strategi och varumärkesstrategi för Da Appy Place samt löpande uppdateringar av innehållet.

    Boka möte med mig antingen digitalt eller irl

    Ska bli intressant att höra hur vi kan hjälpa varandra att nå våra mål

    Lämna dina uppgifter här så kontaktar jag dig

    Expert på att bygga relationer både genom personliga möten och online