Att vara entreprenör innebär att du värdesätter frihet över trygghet, att du på något plan är villig att riskera personlig ekonomisk kris för att få göra det du gör. Det här är förstås inte svart eller vitt utan vi är många som rör oss i ett spann däremellan. 

I den miljön jag verkar i träffar jag dagligen företagare som kämpar i med- och motgång. Jag har ett enormt stöd av att prata med andra i samma situation. Jag sitter tillsamman med andra företagare på kontorshotellet Da Appy Place. Just nu är det lite ensamt på kontoret då många sitter hemma men vi har satt upp alla tänkbara onlineverktyg för att fortsätta stötta varandra. Varje måndag kl 9 loggar vi in och går laget runt. Vi frågar hur vi kan hjälpa varandra och vilka utmaningar vi har varje vecka. 

Jag har också förmånen att vara facilitator för en Mastermindgrupp. Vi arbetar enligt Asentiv Globals beprövade metoder och liknande grupper finns bland annat i USA, Storbritannien, Indien, Spanien och Italien. Just min grupp har sina rötter både i Napoleon Hills princip om Mastermindgrupper från det klassiska verket Think and Grow Rich, men vi arbetar också med Attraktionslagen. Den får genomsyra både övningar och diskussioner. Vi har en längre sittning en gång i månaden där vi avsätter en halvdag och äter lunch tillsammans. Dessutom har vi avstämning varje måndag eftermiddag. Vi träffas på Da Appy Place med minst 2 meter mellan oss, alternativt har vi en skärm där man kan vara med om man inte vill ses fysiskt eller om man helt enkelt inte får ihop det logistikmässigt. Jag saknar kramar, men det får vänta.

Om du vara med som gäst så har vi vårt nästa längre möte den 19 maj mellan 9 och 12. Antalet fysiska platser är begränsat så klart, men anmäler du dig i tid så ska vi ses om vi kan få in det. Annars får du deltaga online. Antar att du är van vid det nu. Hör av dig till mig så bokar jag in dig.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
test test test