Intensivkurs – begränsat antal platser

Har du en affärsidé eller ett företag och behöver en hemsida? Jag kommer under hösten att erbjuda en unik 3-dagars intensivkurs i hur du bygger din egen hemsida i WordPress. Jag använder mig av en effektiv metodik där du får möjlighet att gå igenom din verksamhet och hitta värdefulla nycklar i hur du ska kommunicera online. Målet är att du i slutet av dag 5 ska ha en färdig hemsida att vara stolt över.

En unik kurs i WordPress

Vad gör vår kurs så unik? För det första är den intensiv och tidsbegränsad, vilket innebär att du inte behöver slösa tid på långa utbildningsprogram. Vi fokuserar på att lära ut de mest relevanta och effektiva teknikerna för att snabbt komma igång och skapa en professionell webbplats. Vi kommer också att arbeta med affärsutveckling i ditt bolag för att du ska få koll på vilka budskap du vill kommunicera.

Under de fem dagarna kommer du att lära dig grunderna i WordPress och hur du använder dess intuitiva gränssnitt för att skapa och anpassa din egen hemsida. Vi kommer att gå igenom allt från att välja rätt tema och layout till att lägga till bilder, text och multimediaelement för att ge din webbplats liv och attraktionskraft.

Vi förstår att varje deltagare kan ha olika behov och mål, så vår kurs erbjuder även individuell handledning och support. Våra erfarna instruktörer finns där för att svara på dina frågor, ge feedback och guida dig genom hela processen. Du kommer att få praktiska övningar och projekt för att applicera dina nyförvärvade kunskaper och säkerställa att du får den erfarenhet du behöver för att skapa en imponerande hemsida.

Professionell hemsida på bara tre dagar

Ta kontroll över din online-närvaro. Anmäl dig till vår kurs i WordPress-webbutveckling och på bara fem dagar kommer du att vara stolt ägare till en professionell hemsida. Skynda dig att boka din plats, platserna är begränsade och efterfrågan är hög. Ge dig själv verktygen för framgång och ta ditt digitala uttryck till nästa nivå med vår kurs i WordPress-webbutveckling!

Läs mer här om WordPress som CMS.

Datum för höstens kurser kommer att sättas i mitten av augusti. Kom in med en intresseanmälan redan idag så får du förtur då kursen har begränsade platser. Lite beroende på deltagarnas behov kan det bli aktuellt med både en onlinekurs och en kurs på en fysisk plats.

  Lämna en intresseanmälan

  Jag är intresserad av

  Categories: Wordpress

  0 Comments

  Leave a Reply

  Avatar placeholder
  test test test