Du behöver inte lägga hela marknadsföringsbudgeten på att göra en ny hemsida. Uppgradera och kom igång med Gutenberg i stället. WordPress nya kraftfulla och flexibla editor är ett paradigmskiften inom innehållsmarknadsföring.

Det är många som skurvar på sig när man ber om adressen till hemsidan. För många är det en tröskel både ekonomiskt och tidsmässigt att komma igång med att skapa bra innehåll. Du kanske tror att du behöver investera i en helt ny hemsida för att den ska bli den säljkanal och den varumärkesbyggande plattform du hoppats på. 

Förra hösten släppte WordPress en helt ny editor som de kallar Gutenberg. När det gäller arbetssättet i WordPress så upplever jag att det finns ett före och efter Gutenberg. Själva kallar det den här releasen för ett paradigmskifte. Du kan nämligen skapa en helt ny fräsch hemsida direkt i editorn utan att skriva en enda rad kod. Har du en gammal wordpress-sajt så kanske du bara behöver uppgradera till senaste versionen för att komma igång och skapa säljande innehåll. 

Mitt jobb har definitivt blivit roligare. Nog för att jag gillar att koda, men eftersom jag är otålig och resultatdriven så älskar jag att skapa stora förändringar med små medel. Tillsammans med mina kunder kan vi lägga mer fokus på säljande innehåll och mindre på att få upp en fungerande teknisk lösning. 

Vill du lära dig mer? Läs mer om vår intensivkurs.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
test test test