Från och med våren 2020 utökar vi vårt erbjudande till att tillsammans med den globala organisationen Asentiv, samla likasinnade entreprenörer i en strukturerad form där de kan inspirera, utbilda och utmana varandra under ledning av en erfaren facilitator.

Parallellt med min verksamhet inom innehållsmarknadsföring och design har jag sedan 2012 arbetat med affärsnätverkande i strukturerad form för den som vill bygga hållbara relationer, utvecklas sig och ha skoj tillsammans med likasinnade. På min resa har jag varit med och startat flera företag och haft flera förtreondeuppdrag i nätverksgrupper, samt själv byggt upp en solid grund av samarbetspartners. Samtidigt har jag vidareutbildat mig inom personlig utveckling och affärsutveckling. 

I arbetet med varumärkesbyggande, innehållsstrategi och design så behöver man arbeta inifrån och ut för att formulera sitt budskap utifrån sina värderingar. Detsamma gäller för att utveckla relationer med kunder och partners. Allt börjar med dig! Varför gör du det du gör? Vad är viktigt för dig både i livet och i företaget? Sedan behöver du identifiera vem du vill jobba med? Vilket är din målgrupp, din buyer persona? 

När du blir trygg och säker i dina värderingar och tydlig i ditt budskap kommer du både attrahera rätt kunder och rätt personer som kan rekommendera dig. Målet är att du ska bli framgångsrik genom att arbeta med personer som får dig att växa, skratta och utvecklas.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
test test test