Oavsett om du har en app, webbplats eller annan produkt i tankarna kan jag erbjuda mina tjänster för att göra din vision till verklighet eller ge dig tillräckligt med information för att fatta beslut om huruvida du bör fortsätta eller lägga ner projektet.

Jag kan också hjälpa dig att skapa en strategi för digital marknadsföring, affärsutveckling och lansering, vilket ger dig de bästa förutsättningarna för att få ut din produkt på marknaden. Med min kunskap och erfarenhet inom entreprenörskap, innovation, digital marknadsföring, UX (användarupplevelse) och produktutveckling få du och ditt företaget en rejäl skjuts in i framtiden.

Jag tror på att främja entreprenörskap och innovation och vill hjälpa dig att ta nästa steg i din resa. Oavsett om du behöver tekniskt stöd, affärsrådgivning eller marknadsföringsstrategier kan jag erbjuda min expertis för att hjälpa dig att lyckas. Tillsammans kan vi göra din idé till verklighet och få din produkt att blomstra på marknaden.

UX som en del av affärsstrategin

Vi tror på användarupplevelsen (UX) som en avgörande del i affärsstrategin. Användaren av din produkt står alltid i centrum oavsett hur vi löser eventuella utmaningar vi står inför.

Vad betyder Aiorema?

Aiorema var en maskin som de gamla grekerna använde på sina teatrar när det begav sig. Det sägs att den kunde framkalla effekten av gudar på scenen – det kallar jag användarupplevelse!
Vi arbetar med grymma och framgångsrika användarupplevelser som ett resultat av gott entreprenörskap, ett starkt “varför” och en vinnande digital strategi.

test test test