Om alla hjälper till kan vi hålla vår ekonomi igång. Vi vill bidra med det vi kan bäst: e-handel. Det här är vårt stödpaket till småföretagaren.

“Självklart vill jag hjälpa andra företagare att nå ut till sina kunder med sitt e-handelserbjudande” 

Alla kommer förlora på att svenska företag stänger och avbokar aktiviteter. Samtidigt är vi ett av världens mest uppkopplade folk som är vana att video-chatta och kommunicera via appar. Det borde inte vara så svårt att styra om sin verksamhet till e-handel.

Aioremas Jennie Hagman kläckte idén om att erbjuda hjälp till e-handelsanalfabeter: “Något måste man bara göra! Jag vill inte att mina kunder ska gå under på grund av pandemi” säger Jennie. “Jag kan webblösningar och kommunikation, och mina kunder är grymma på sina affärer. Jag vill hjälpa dem att fortsätta göra det de är bra på, även om det inte kan ske genom fysiska möten”

Tillsammans med Katarina Jönsson, Digitaldoo, så innefattar stödpaketet inte bara en webblösning utan också marknadsföring i digitala kanaler som Facebook, Google och LinkedIn. “Självklart vill jag hjälpa andra företagare att nå ut till sina kunder med sitt e-handelserbjudande” säger Katarina. “När Jennie presenterade idén sa jag ja med detsamma. Självklart vill jag hjälpa till”.

Rekordsnabbt webbshopps-bygge

Att bygga en ny webbplats med webbshop tar ofta flera veckor och är svårt att åstadkomma under 50 000 kr. Vi har effektiviserat processen för att kunna hjälpa så många som möjligt samtidigt. Det gör att du betalar en femtedel av vad en webbshopp kostar. Och du har en shop färdig på 3-5 dagar. Dessutom får du hjälp med marknadsföring och dina första digitala kampanjer.

Vi är här, vi pratar svenska, vi förstår den svenska marknaden, och vi vill hjälpa dig att nå nya affärer online.

Jennie och Katarina

Läs mer om vårt erbjudande här!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
test test test