Året är 2005, platsen är New Orleans och en kraftig tropisk cyklon, kallad Katrina, drog in över södra USA och ödelade allt! Min kollega Eddie förlorade både sina företag och sitt hem. Med sin familj, inklurerat hans nyfödda dotter tvingades han flytta till Atlanta och börja om på nytt.

När stormen var över reste Eddie varje vecka tillbaka till New Orleans för att hjälpa sina kollegor och samarbetspartners att återigen bygga upp sina verksamheter. De samlades och hjälpte varandra med allt från försäkringsfrågor till familjeangelägenheter och gav varandra stöd i den osäkerhet alla kände inför den värld som rasat omkring dem. Genom det här lyckades samtliga deltagare i gruppen återigen bygga upp sina verksamheter. Resultatet av detta blev att Eddie la grunden för Asentiv Mastermind Community. Det som vi nu håller på att bygga upp i Sverige och som känns mer aktuellt än någonsin. 

Astentiv Mastermind Community är ett forum där entreprenörer och företagare kan ge support till varandra i sina verksamheter och be om hjälp. Gruppen ska också utmana varandra och följa upp så att du faktiskt gör de du åtar dig att göra för att nå dina mål. 

Jag har förmånen att få vara facilitator för en sån här grupp och vi vill gärna hjälpa fler. Vi behöver varandra mer än någonsin.

Categories: Workshop

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
test test test