Är du redo att utvecklas och växa både som företagare och människa?

Längtar du efter ett sammanhang där du kan utvecklas tillsammans med andra entreprenörer? Skulle du vilja ta nästa steg i ditt företagande och avsätta en dag i månaden då du under strukturella former och med en erfaren facilitator arbetar aktivt med att utveckla ditt företag?

Med beprövat material och erfarenheter från den globala organisationen Asentiv, kommer jag under våren att starta upp två Mastermindgrupper för företagare som är redo för tillväxt. 

Begreppet Mastermindgrupp myntades redan på 1920 talet av Napoleon Hill i sitt klassiska verk Think and Grow Rich. Han menar att ingen enskild hjärna är komplett. Den behöver ha kontakt med andra hjärnor för att växa och utvidgas. Resultatet blir då en enda stor superhjärna där kvalitéer och erfarenheter skapar något större än gruppen i sig. 

Jag deltog själv i ett liknande sammanhang för snart fem år sedan. Vi fick i uppgift att skriva ner en dröm vi hade, en vision. Jag hade under en period funderat lite på hur det skulle vara att ha ett kontor att åka till. Jag hade ett kontorsrum hemma och under småbarnsåren tyckte jag att det var toppen att alltid finnas tillgänglig för barnen när de kom hem. Det här resulterade ofta i att jag satt och slet mot en deadline samtidigt som två barn lekte frisör på mig – ofta ganska hårdhänt. Jag hade mitt team av referenskällor där vi hade ett ömsesidigt utbyte av kontakter i samband med, och till viss del emellan, BNI-mötena. Människor som jag börjat komma nära och som jag börjat stöta och blöta det mesta med när det gällde både jobbet, livet och företagande. 

Jag började skriva om det där stället, någonstans i Vasastan, med stora fönster, högt i tak och supergott kaffe. Där skulle vi sitta tillsammans på dagarna, dricka kaffe ihop, ordna spännande föreläsningar och roliga events och bjuda in våra kontakter. 

Endast ett år senare öppnade vi Da Appy Place på Sankt Eriksgatan 97. Vi är dags dato 16 medlemmar och jag tycker om dem allihop. De ger mig råd, stöd, nya kunskaper, affärer och många skratt. 

Ambitionen i år är att skapa två Mastermindgrupper, en som har sitt säte på Da Appy Place och en i Åkersberga. Hör av er till mig om det verkar intressant så ska jag snart kalla till ett uppstartsmöte. 

    Boka möte med mig antingen digitalt eller irl

    Ska bli intressant att höra hur vi kan hjälpa varandra att nå våra mål

    Lämna dina uppgifter här så kontaktar jag dig

    Expert på att bygga relationer både genom personliga möten och online