Workshop: WordPress för företagare (heldag)

WordPress för egenföretagaren (heldag) 

Max 8 deltagare (ta med din egen dator)

WordPress är världens största publiceringsverktyg och ett enkelt och flexibelt verktyg för att utveckla hemsidor. Med hjälp av ett flexibelt och enkelt publiceringsverktyg – eller Content Marketing system som det heter – så blir det enklare för dig som företagare eller webbredaktör att arbeta smart med ditt innehåll.

Under en heldag om WordPress går vi igenom gränssnittet för redaktörer och lär oss skillnaden på inlägg och sidor, samt hur du kan arbeta effektivt med detta. Hur man skall arbeta med länkar. Hur man kan bädda in videoklipp och annat från andra webbplatser såsom Youtube, LinkedIn, Facebook.

Du behöver inte ha några förkunskaper i WordPress men det krävs däremot att du har god datorvana och är en van användare av Internet och webbläsare för att du ska kunna ta del av kursens innehåll.

Denna workshop lämpar sig för dig som;

  • Har en egen wordpress-sajt och vill få hjälp med att förbättra den. Du får tips och ideér under handledning av en wordpress specialist.
  • Du har ännu inte en wordpress-sajt vill installera ett tema och börja arbeta med att lägga upp innehåll.
  • Är redaktör för en sajt som är byggd i WordPress och vill lära dig arbeta dagligen med att hålla den uppdaterad och fräsch.

 

Halva dagen går vi igenom hur WordPress admingränssnitt fungerar och pratar om hur du ska tänka kring innehåll för att göra din hemsida så levande och aktuell som möjligt. Halva dagen får ni sitta och laborera med era respektiva sajter under handledning av en WordPressexpert.

Pris: 5995 :-

Skicka en intresseanmälan så kontakter vi dig snarast för uppföljning

Namn

E-post

Jag är intresserad av

Förväntningar på kursen/workshopen

Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn