Få nya insikter och en ny rörlig logga

När vi inleder ett samarbete med en ny kund så brukar vi börja med en workshop på ca 2 timmar. Efter den workshopen har vi vad vi behöver för att göra ett första förslag på logotyp. Inte sällan ställer den här workshopen till det lite för våra kunder. Vi fungerar nämligen samtidigt som affärsutvecklande coacher inom kommunikation och ställer en del obekväma frågor som kan ge nya insikter och idéer.

För att du ska få en logga som kommunicerar rätt, går vi  igenom vilka drömkunder ni har, vilka era värderingar är och går in på det där med mission, vision och Why. Därefter gör vi en dokumentation av vad vi kommit fram till. Kanske ger vi som bonus en liten hemläxa för er att fundera på för att ta er verksamhet till nästa nivå. Vi kommer också ta fram färger och typsnitt och dokumentera hur dessa bör användas när ni kommunicerar.

Vi leverera sedan en modern logotyp som både speglar vilka ni är och vad ni står för och samtidigt sticker ut i bruset genom att vara rörlig.

Det är jag Jennie som tillsammans med Ole Utne, Animatör, som står för detta erbjudande. Läs mer om Ole här: http://www.oleutne.com/

Sommarerbjudande! Paketpris för Workshop och animerad logotyp: 12.500 kr

Lagom till allt drar igång igen efter semestrarna kommer ni alltså ha ett helt nytt grafiskt uttryck och en massa nya idéer för hur ni ska marknadsföra er.

Sagt om vår Workshop:

“Tack för idag – inspirerande!!!”

“Känner mig nu både mer klar och mer förvirrad på samma gång”

Gäller t.o.m 15 september eller tills våra kalendrar är fyllda.

 

Dela gärnaShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn